Резултати от ученически плувен турнир и снимки

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
  • 12.06.2012 г.
Резултати от ученически плувен турнир и снимки

228 ученици от 22 училища се включиха в съботния ден на „Общински ученически турнир по плуване“ на басейн „Приморски“ град Варна.

Състезанието беше в две възрастови групи "момичета и момчета 5 - 8 клас" и "юноши и девойки 9 - 11 клас".

 


Турнирът, който се организира от отдел „Спорт“ при Община Варна, премина при добра организация  и голям интерес от страна на деца и родители.

         Церемонията по откриване уважиха Калинка Попстефанова Директор на дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ при Община Варна, Петър Пасев Управител на ОП „Спортни имоти“ Варна.

Победител в крайното комплексно класиране и в двете възрасти на турнира стана Първа Езикова Гимназия с ръководител на отборите Цецко Цеков. Второто почетно място, при малките плувци от 5-8 клас, остана за СОУ "Св. Климент Охридски" с 269 т. А на трето място се класира отбора на VIII СОУНЧЕ "Ал.С.Пушкин".

         При големите им съученици, след I ЕГ се наредиха връстниците им от V ГПЧЕ "Йоан Екзарх", а бронзовите отличия отидоха при МГ "Д-р Петър Берон".

         Поради огромния интерес към състезанието, от страна на ученици и ръководители на отбори, организаторите обещаха да се проведе подобен турнир и на есен при още по-голяма посещаемост.

 

ПРОТОКОЛ от състезанието
Споделете вашето мнение
Дирекция спортВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close