Откриване на изложба международната ветроходна регата Тол шипс

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 22.12.2016 г.
Откриване на изложба международната ветроходна регата Тол шипс

На специална церемония в Юнашкия салон вчера /21.12.2016 г./ беше открита изложбата от международната ветроходна регата „Тол шипс 2016“. Куратор на изложбата е художникът Тереза Зиковска, която води церемонията по откриване, подреди и стилизира фотографиите. Приветствие към присъстващите направи Данчо Илиев от дирекция "Спорт" при Община Варна и координатор на Тол Шипс 2016 г. Специален музикален поздрав към гостите, от две песни, изпълни Люба -ученичка в НУИ "Добри Христов". В Юнашкия салон са изложени 51 снимки от различни професионални фотографи и любители.


Изложбата ще може да се посещава от граждани до края на месец януари 2017 година в работното време на Юнашкия салон от 08.30 до 17.30 часа и е с вход свободен.

Организатори са „Пристанище – Варна“ и общинската дирекция „Спорт“. Целта им е да се представи красотата и величието на едно от най- значимото спортно морско събитие. 

 
Регата донесе на Община Варна годишната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация в категория „За социализиране на Морски порт и провеждане  на най – мащабно туристическо събитие за 2016 година“, както и номинация в национален конкурс за туристическо събитие на годината, организиран от Министерството на туризма.  
Изложбата може да се види в рамките на един месец. 
Споделете вашето мнение
Дирекция спортВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close