Обява за избор на членове на Общински консултативен съвет по въпросите на младежта към Община Варна мандат 2024 - 2025 г.

  • АКТУАЛНО
  • 24.01.2024 г.
Обява за избор на членове на Общински консултативен съвет  по въпросите на младежта към Община Варна мандат 2024 - 2025 г.

Дирекция „Образование и младежки дейности“ - Община Варна отправя покана към всички младежки неправителствени организации, работещи на територията на Община Варна за среща, на която ще бъдат избрани 10-те представители, които ще влязат в състава на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна, с мандат 2024 – 2025 г.


Изборът ще се проведе на 22.02.2024 г. от 17:30 ч. в база „Младежки дом”, бул. „Цар Освободител” №27 , ет.2, зала 17. Модератор на срещата ще бъде Сергей Петров – председател на Сдружение „Младежка асоциация по политически науки“.

С Правилника, уреждащ функционирането на Общинския консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна и механизма, по който ще бъдат избрани съответните представители, можете да се запознаете тук. (Изтегляне - )

 

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close